top of page

Término de Petra Sur (en bicicleta)

Itinerario


1- Salida de las plazas de Petra, vamos por el carrer de Manacor, hasta salir del pueblo. 2- Giramos por el camino Vinyet, seguimos hasta el cruce del camí des Turó des Canonge donde giramos hacia la izquierda, seguimos todo el tiempo en este camino hasta llegar delante de sa Taulera. 3- Giramos hacia la derecha, vamos por este camino pasando junto a una gran balsa de agua y saldremos a la carretera MA-3310, junto al Restaurante "El Cruce" 4- Giraremos dirección a Petra unos 50 metros girar a la izquierda para coger un camino que nos llevará el camino de Son Elsèbits, giraremos a la izquierda. 5- Saldremos a la rotonda de Vilafranca, giramos hacia el pueblo y en el primer camino giraremos a la derecha dirección al Puig de Bonany seguiremos hasta encontrar un camino a la derecha con una cuesta pronunciada. 6- Seguiremos este camino hasta llegar al final, aquí nos vamos hacia la izquierda dirección al Puig de Bonany, subiremos hasta llegar al camino de Son Torrat. 7- Giramos a la derecha y bajamos hasta llegar al camino de Bonany, giramos a la izquierda subimos hasta llegar al camí de l’Infern. 8- Bajamos hasta la carretera de Sant Joan, giramos a la derecha y seguimos la carretera unos 300 metros hasta tomar a la derecha el camino de Son Parric. 9- Seguimos hasta volver a coger el camino de Bonany, ahora giramos a la izquierda bajamos hasta llegar al camií des Puput, seguimos hasta un cruce que giramos a la derecha hasta llegar al pueblo.


Duración: 1h 15'

Grado de dificultad: 2 de 5

Desnivel: + 333 m (Altitud máxima: 221 m)

Distancia: 20 Km

Inicio y finalización: Plaça Ramon Llull i/o Juníper Serra

Edades recomendadas: a partir de 14 años.

Época: Todo el año.

Lugares de interés:

Curiosidades: Esta ruta se encuentra íntegramente dentro caminos públicos del término de Petra.


Autor: Bernat Riera Mestre


Ruta Terme Petra Sud en Bici
.gpx
Download GPX • 291KB

Itinerari


1- Sortida de les places de Petra, anam pel carrer de Manacor, fins a sortir del poble.

2- Giram pel camí des Vinyet, seguim fins l’encreuement del camí des Turó des Canonge on giram cap a l’esquerra, seguim tot el temps en aquest camí fins arribar davant sa Taulera.

3- Giram cap a la dreta, anam per aquest camí passant al costat d’una gran bassa d’aigua i sortirem a la carretera MA-3310, devora el Restaurant “El Cruce”

4- Girarem direcció cap a Petra uns 50 metres girarem a l’esquerra per agafar un camí que ens durà al camí de Son Elsèbits, girarem a l’esquerra.

5- Sortirem a la rotonda de Vilafranca, giram cap al poble i al primer camí girarem a la dreta direcció al Puig de Bonany seguirem fins a trobar un camí a la dreta amb una costa pronunciada.

6- Seguirem aquest camí fins arribar al final, aquí ens anam cap a l’esquerra direcció al Puig de Bonany, pujarem fins arribar al camí de Son Torrat.

7- Giram a la dreta i baixam fins arribar al camí de Bonany, giram a l’esquerra pujam fins arribar al camí de l’Infern.

8- Baixam fins a la carretera de Sant Joan, giram a la dreta i seguim la carretera uns 300 metres fins agafar a la dreta el camí de Son Parric.

9- Seguim fins a tornar agafar el camí de Bonany, ara giram a l’esquerra baixam fins arribar al camí des Puput, seguim fins un encreuament que giram a la dreta fins arribar al poble.

Durada: 1h 15'

Grau de dificultat: 2 de 5

Desnivell: + 333 m (Altitud màxima: 221 m)

Distància: 20 Km

Inici i acabament: Plaça Ramon Llull i/o Juníper Serra

Edats recomanades: a partir de 14 anys.

Època: Tot l'any.

Lloc d’interès:

Curiositats: Aquesta ruta es troba íntegrament dins camins públics del terme de Petra.

Autor: Bernat Riera Mestre

bottom of page