17/04/2021 - EL LLIBRE DE LES BESTIOLES (Petraficats pels contes)

Teatre de Petra Es Quarter. Carrer Sol, 5 . Veure mapa 17/04/2021 17:00

Amb motiu de la commemoració del setè centenari de la mort de Ramon Llull l’any 2015-2016 i per donar a conèixer entre els més petits la vida i obra d’aquesta figura tan important, us oferim una activitat original i divertida.

El llibre de les bestioles és un espectacle teatral basat en l’obra El llibre de les bèsties, de Ramon Llull, una breu i deliciosa novel·la moral en què l’univers dels animals projecta el món dels homes. A través del teatre d’objectes se’ns explicarà l’origen de la faula i ens aproximarà a la vida de Ramon Llull.

Es tracta d’una faula i, com en totes les faules, els seus protagonistes són els animals els quals reprodueixen simbòlicament el comportament humà i totes les històries que viuran les podrem fer servir per aprendre coses importants sobre la vida.

--------------

Con motivo de la conmemoración del séptimo centenario de la muerte de Ramon Llull en 2015-2016 y para dar a conocer entre los más pequeños la vida y obra de esta figura tan importante, le ofrecemos una actividad original y divertida. El libro de los bichos es un espectáculo teatral basado en la obra El libro de las bestias, de Ramon Llull, una breve y deliciosa novela moral en que el universo de los animales proyecta el mundo de los hombres. A través del teatro de objetos se nos explicará el origen de la fábula y nos aproximará a la vida de Ramon Llull. Se trata de una fábula y, como en todas las fábulas, sus protagonistas son los animales los que reproducen simbólicamente el comportamiento humano y todas las historias que vivirán las podremos utilizar para aprender cosas importantes sobre la vida.


---------


COMPANYIA: MARGA AMENGUAL

PETRAFICATS PELS CONTES A LA SALA PETITA

PREU: 2 EUROS


COMPRA ENTRADES:

ticketib.com o App Petra

Follow us on Instagram

  • White Instagram Icon

Font, 1. 07520 Petra

Tel: (+34) 971 830000 

Fax: (+34) 971 830262

www.ajpetra.net

  • White Facebook Icon

© 2020 VisitPetraMallorca.com - Ajuntament de Petra - All rights reserved

logo blanc.png