12/12/2020 - CANTA MI REALIDAD, a benefici de l'Associació Espanyola Contra el Càncer

Teatre de Petra Es Quarter. Carrer Sol, 5. Veure mapa

12/12/2020

19:00

CANTA MI REALIDAD és un muntatge musical a càrrec de l'escola de música i arts escèniques Dospuntdos i l'Associació Espanyola Contra el Càncer AECC, explica la història d'Alma, una adolescent que en un moment determinat de la seva vida és diagnosticada de càncer. Al costat de la seva família i amics veiem com decideixen donar la lluita al que per a molts ulls és un gegant. Ànima ens comparteix els seus somnis, els seus temors, les seves ganes de viure, per això és molt important el suport que rep del seu entorn. Serem testimonis del viatge que emprenen per vèncer la por i junts entre cançons celebrar la vida. Perquè tu no ets túenfermedad! Durada: 60 minuts.


PREU: 10 €

Aforament limitat amb butaques preassignades.

COMPRA ENTRADES: APP Petra i ticketib.com


--------------------


CANTA MI REALIDAD es un montaje musical a cargo de la escuela de música y artes escénicas Dospuntdos y La asociación española contra el cáncer AECC, cuenta la historia de Alma, una adolescente que en un momento determinado de su vida es diagnosticada de cáncer.

Junto a su familia y amigos vemos como deciden dar la lucha a lo que para muchos ojos es un gigante.

Alma nos comparte sus sueños, sus temores, sus ganas de vivir, para ello es muy importante el apoyo que recibe de su entorno.

Seremos testigos del viaje que emprenden para vencer al miedo y juntos entre canciones celebrar la vida.

¡Porque tú no eres túenfermedad!

Duración: 60 minutos. PRECIO: 10 € Aforo limitado con butacas preasignadas. COMPRA ENTRADAS: COMPRA ENTRADES: APP Petra y ticketib.comFollow us on Instagram

  • White Instagram Icon

Font, 1. 07520 Petra

Tel: (+34) 971 830000 

Fax: (+34) 971 830262

www.ajpetra.net

  • White Facebook Icon

© 2020 VisitPetraMallorca.com - Ajuntament de Petra - All rights reserved

logo blanc.png