06/03/2021 - Teatre per a tots els públics: Un trocito de luna

Teatre de Petra Es Quarter. Carrer Sol, 5. Veure mapa 6/03/2021

18:00


Quin gust té la lluna? Qui no ha somiat alguna vegada amb donar-li una mossegada a la lluna? Aquest va ser precisament el desig dels animals d’aquest conte, Un trocito de luna. Tan sols volien provar un trosset però, per més que s’estiraven, no eren capaços de tocar-la.


SINOPSI

Aquesta és una història de desitjos que semblen -a primera vista- inabastables, com la lluna, però que aconsegueixen fer-se realitat gràcies a la col·laboració. Una ajuda mútua de la qual són partícips els més variats animals. A mig camí entre la faula i la llegenda, aquest relat ofereix una poètica moralitat que parla de generositat, solidaritat i somnis compartits.


Adaptació al teatre d’ombres del conte de Michael Grejniec, per José-Diego Ramírez. L’obra destaca per la seva màgia i proximitat, aconseguint transmetre l’encant de l’artesanal i efímer del teatre d’ombres, amb petits gestos de complicitat a les noves tecnologies, però sense oblidar les seves arrels. Es té molt en compte al públic infantil al qual va dirigit, a partir de 3 anys, no obstant això el seu dinamisme i poesia el fan interessant per a qualsevol altre públic i manté l’interès en tot moment.


Des del seu valor educatiu s’introdueix de forma didàctica una breu explicació sobre què és i com es realitza el teatre d’ombres i ensenya la força narrativa d’aquesta tècnica senzilla i ancestral, capaç de generar belles històries. Així doncs descobrir i utilitzar noves possibilitats expressives pròpies, dels objectes i de les ombres.


Interpretació: José-Diego Ramírez


Direcció: José-Diego Ramírez


Companyia: A la sombrita (Andalusia)


--------------


Qué gusto tiene la luna? Quién no ha soñado alguna vez con darle un mordisco a la luna? Este fue precisamente el deseo de los animales de este cuento, Un trocito de luna. Sólo querían probar un pedacito pero, por más que se estiraban, no eran capaces de tocarla. SINOPSIS Esta es una historia de deseos que parecen -a primera vista- inalcanzables, como la luna, pero que consiguen hacerse realidad gracias a la colaboración. Una ayuda mutua son partícipes los más variados animales. A medio camino entre la fábula y la leyenda, este relato ofrece una poética moralidad que habla de generosidad, solidaridad y sueños compartidos. Adaptación al teatro de sombras del cuento de Michael Grejniec, por José-Diego Ramírez. La obra destaca por su magia y proximidad, consiguiendo transmitir el encanto del artesanal y efímero del teatro de sombras, con pequeños guiños a las nuevas tecnologías, pero sin olvidar sus raíces. Se tiene muy en cuenta al público infantil al que va dirigido, a partir de 3 años, sin embargo su dinamismo y poesía lo hacen interesante para cualquier otro público y mantiene el interés en todo momento. Desde su valor educativo se introduce de forma didáctica una breve explicación sobre qué es y cómo se realiza el teatro de sombras y enseña la fuerza narrativa de esta técnica sencilla y ancestral, capaz de generar bellas historias. Así pues descubrir y utilizar nuevas posibilidades expresivas propias, de los objetos y de las sombras. Interpretación: José-Diego Ramírez Dirección: José-Diego Ramírez Compañía: A la sombrita (Andalucía)


---------


COMPRA ENTRADES:

ticketib.com o App PetraFollow us on Instagram

  • White Instagram Icon

Font, 1. 07520 Petra

Tel: (+34) 971 830000 

Fax: (+34) 971 830262

www.ajpetra.net

  • White Facebook Icon

© 2020 VisitPetraMallorca.com - Ajuntament de Petra - All rights reserved

logo blanc.png